Over ons

Seks is een onderdeel van het leven waar regelmatig over gesproken wordt. Het mag fijn zijn, maar daar kan soms een ongewenste zwangerschap door ontstaan. En dat kan leiden tot ingewikkelde keuzes. Onze missie is dan ook om seksuele gezondheid te normaliseren en bespreekbaar te maken. Ook anticonceptie is een onderdeel van de seksuele gezondheid, net als SOA-onderzoek. In onze kliniek vind je al deze onderdelen van seksuele gezondheid terug: van een luisterend oor tot advies, van behandeling tot nazorg. Alles met respect voor jouw keuze en met de hoogste kwaliteitsnorm die wij je kunnen bieden.

Onze ervaring
We hebben jarenlange ervaring binnen de Amsterdamse abortuszorg. Zo werken een aantal van onze artsen en verpleegkundigen al meer dan 25 jaar als abortushulpverlener. Onze receptionisten spreken meerdere talen. Daarnaast hebben we teamleden met ruime ervaring in rouwverwerking, intensive-care zorg, verslavingszorg en maatschappelijk werk. En een van de artsen heeft de opleiding seksuologie afgerond. Er staat dus een zeer breed opgeleid, professioneel team voor je klaar, dat met expertise, positieve energie en empathie zorg verleent.

Dat is de rede dat onze kliniek ‘Epione’ heet: vernoemd naar de Griekse godin van de pijnverzachting. Ook was Epione de heelmeester in de stripboeken van Wonder Woman: een krachtige vrouw die weet wat ze doet. En wat ze doet, doet ze liefdevol en met zorg.

Wil je op de hoogte blijven van nieuws & ontwikkelingen rondom onze kliniek? Volg ons dan op Instagram via @epionecsg